Isaberg Trail handlar om passionen för stigar. Alla slingrande, branta, smala, tekniska, breda, steniga och fantastiska stigar. Om du som vi älskar att susa fram med mountainbike eller med trailskor på fötterna så vet du vad vi pratar om. Känslan när man hittar den där perfekta stigen. Allt det här hittade vi på Isaberg, och självkart vill vi dela det med så många som möjligt. Därför kommer vi under 2022 fortsätta att arrangera ett antal olika lopp som har en sak gemensamt - stigar. 

Ps. Loppen har ytterligare en sak gemensamt - höjdmeter. Isaberg är nämligen också känt som södra Sveriges Åre och är en populär skidanläggning på vintern. 

Aktuella lopp och datum

23 april
​​​​​​​åre extreme race tour

Klassisk multisporttävling i lika klassisk tappning. I år i samarbete med Åre Extreme Challenge.

24 april
​​​​​​​Isaberg 500

Isaberg500 är tillbaka efter två inställda lopp på grund av pandemin. Boka in den 24 april.

24 april
​​​​​​​Isaberg kids trail

Inget Isaberg500 utan att även barnen ska få sitt lopp - Isaberg kids trail. Helt gratis såklart (loppet är för barn upp till 13 år).
Läs mer och anmäl på LÄNK

2 oktober
​​​​​​​Isaberg Enduro

2 oktober är det på nytt dags för elit och motionärer att kasta sig nerför Ragnarök, The Nor Way och No mercy. Det är återigen dags för Isaberg Enduro. Vi bjuder in till SWECUP-avslutning på Isaberg med varierade banor.

Isaberg trail i samarbete med

"Perfekt träning för bergsmaraton"

"Något som vi uppskattade med loppet var att backarna var relevanta och med det menar vi att backarna hade helt rätt typ av lutning och tekniskt underlag. För den som tränar för någon typ av bergslopp utomlands så är det inte alltid så lätt att hitta den här träningen i Sverige och särskilt inte om man nu inte bor i Åre... Att träna upp och nedför till exempel Hammarbybacken är långt ifrån samma sak, för om man följer mountainbike-spåren utför på Isaberg så får man till mycket längre backar som på många sätt liknar de som man springer i till exempel franska alperna. "

Ellen Westfelt och Johnny Hällneby från Pace on earth sprang testloppet av Isaberg 500.
Läs mer om deras intryck av Isaberg 500 på deras blogg.